Οι εορταστικές προτάσεις της Emporio Armani

Με έμφαση στη βιωσιμότητα, οι νέες συλλογές Emporio Armani φορούν τα καλά τους

Αυτές τις γιορτές, η μάρκα εστιάζει στις ήδη αγαπητές συλλογές της, τις οποίες ανανεώνει με καινοτόμους μηχανισμούς και νέα σχέδια στις κάσες. Τόσο τα ανδρικά όσο και τα γυναικεία μοντέλα συνδυάζουν την εορταστική απόχρωση του πράσινου, την πολυτέλεια της λάμψης και το κλασικό μαύρο.

To Luigi είναι η απόλυτη επιλογή για τους άνδρες που θέλουν ένα αξιόπιστο ρολόι με ελκυστικό σχεδιασμό. Έχει κάσα διαμέτρου 43mm από 50% ανακυκλωμένο ατσάλι και λειτουργεί με αυτόματο μηχανισμό, ορατό από το ανοιχτό καντράν. Συνδυάζεται με πολυτελές μαύρο λουράκι.

Ελαφρώς μεγαλύτερο, με διάμετρο 43,5mm, το Diver είναι η πιο σπορ πρόταση της μάρκας. Το καντράν του έρχεται στην πιο εορταστική απόχρωση της φύσης, το σκούρο πράσινο, και διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά της συλλογής. Αξιόπιστο και στιβαρό, φοράει μηχανισμό quartz με λειτουργία χρονογράφου και μπρασελέ από ατσάλι.

Τα κλασικά 3-hands της Emporio Armani αποτελούν την ιδανική επιλογή για δυναμικές γυναίκες. Έρχονται με κάσα στην απόχρωση του ροζ χρυσού, διακοσμημένη με κρύσταλλα, που συνδυάζεται με καντράν από λευκό ή μαύρο mother of pearl και μαύρο ή πράσινο λουράκι αντίστοιχα.

Αντιπρόσωπος: RIST Hellas

 

More Stories
O John Travolta με το North American X-15