Μοναδικά νέα σχέδια από τη Nomination

To Ιταλικό brand κοσμημάτων ανανεώνει στις composable συλλογές του με νέα, ευρηματικά σχέδια

 

Ο άνθρωπος πίσω από τη Nomination είναι ο Paolo Gensini, ο οποίος ίδρυσε τη μάρκα στη Φλωρεντία το 1980. Ραχοκοκαλιά του DNA της είναι η σειρά κοσμημάτων Composable, που σχεδίασε ο Gensini επάνω σε μια απλή ιδέα του: να συνθέσει μοναδικά κομμάτια (συνδέσμους) από ατσάλι σε ένα custom ψηφιδωτό βραχιόλι που γράφει το όνομά σας ή όποιο μήνυμα θέλετε να εκφράσετε.

Ακολουθώντας τα χνάρια των προηγούμενων γενεών χρυσοχόων της Φλωρεντίας, η Nomination χτίζει πάνω στην ιταλική κληρονομιά της εξειδικευμένης χειροτεχνίας και συνδυάζει την παράδοση με την σύγχρονη τεχνολογία δημιουργώντας το δικό της, μοναδικό αποτύπωμα. Τα κοσμήματά της είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται από πολύτιμα υλικά, όπως χρυσός, ασήμι και ποικιλία από λίθους.

Οι νέες της συλλογές αποτελούνται από ψηφίδες σε στυλ ταυτότητας, που αναφέρουν διάφορα επαγγέλματα, νέες ασημένιες ψηφίδες χαραγμένες με ανοιξιάτικες εκδοχές των αγαπημένων κατοικίδιων, αλλά και πανέμορφα ανάγλυφα χρωματιστά λουλούδια, αλλά και 12 νέες εκδοχές του κάθε μήνα.

Συνδυάστε τις μαζί με τις κλασικές, δημοφιλείς συλλογές και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό κόσμημα, απόλυτα προσαρμοσμένο στο γούστο και την προσωπικότητά σας.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος RIST Hellas 

More Stories
Miki Eleta: Kinetic sculpture