Λάμψη και πολυτέλεια στα νέα Royal της Tudor

Η Tudor εκπλήσσει φέτος το γυναικείο κοινό της με μια σειρά ρολογιών σε τέσσερα μεγέθη και ελκυστικούς συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων.

Η συλλογή προσφέρει, κατά τον κατασκευαστή της, «την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή», εκείνο ωστόσο που εντυπωσιάζει είναι η γκάμα των επιλογών. Τα ρολόγια έχουν κάσες διαμέτρου 28mm, 34mm, 38mm ή 41mm από ατσάλι ή ατσάλι και κίτρινο χρυσό. Φέρουν στεφάνη από ατσάλι ή κίτρινο χρυσό, διακοσμημένη με εγχάρακτες εγκοπές ή σεταρισμένη με διαμάντια (για τα μοντέλα διαμέτρου 28mm).

Το καντράν έρχεται σε μαύρο, ασημί, σαμπανί ή μπλε χρώμα με φινίρισμα Sunray και απλικαρισμένους αραβικούς αριθμούς ή διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών, ενώ στα μοντέλα διαμέτρου 28mm και 34mm υπάρχει και η επιλογή του καντράν από mother of pearl με διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών. Σε κάθε περίπτωση, τα ρολόγια λειτουργούν με αυτόματους μηχανισμούς, οι οποίοι φέρουν πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC και προσφέρουν power reserve 38 ωρών, υποστηρίζοντας ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα, ένδειξη της ημερομηνίας και λειτουργία stop seconds.

Ο αυτόματος Caliber T603 που εξοπλίζει το μοντέλο διαμέτρου 41mm υποστηρίζει επιπλέον ένδειξη της ημέρας της εβδομάδας στο 12. Την προσοχή μας αξίζει και το ενσωματωμένο πεντάσειρο μπρασελέ, από ατσάλι ή δίχρωμο, το οποίο απογειώνει το sporty-chic στυλ των ρολογιών. Όλα είναι αδιάβροχα ως τα 100μ.

More Stories
Chopard: L.U.C Full Strike Sapphire