Η U-Boat παρουσιάζει ένα γυναικείο μοντέλο αφιερωμένο στην Polizia di Stato

Μια κομψή περιορισμένη έκδοση λάνσαρε η U-Boat αφιερωμένη στις γυναίκες της Κρατικής Αστυνομίας της Ιταλίας

Η μάρκα επισφραγίζει την συνεργασία της με την Polizia di Stato, την κύρια ιταλική αστυνομική δύναμη, και τις Difesa Servizi, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο, αυτή τη φορά σχεδιασμένο αποκλειστικά για γυναικείο κοινό. Αποτίνοντας φόρο τιμής στο 1981, έτος κατά το οποίο αναγνωρίστηκαν οι γυναίκες από την Polizia di Stato, για να αποκτούν καριέρα σε αυτή, να ασκούν λειτούργημα και να λαμβάνουν μισθό, θα παραχθούν μόνο 81 κομμάτια της περιορισμένης έκδοσης.

Το ρολόι έρχεται σε κάσα διαμέτρου 38 mm, κατασκευασμένη από ατσάλι με μπλε μεταλλικό καντράν πάνω στο οποίο έχει τοποθετηθεί το λογότυπο του ιδρύματος της Polizia di Stato, ενώ έχουν διακοσμηθεί με 42 λευκά ζαφείρια οι ενδείξεις 12, 4 και 8, καθώς και η κορώνα, η οποί βρίσκεται στα αριστερά. Συνδυάζεται με μπλε ή μαύρο δερμάτινο λουράκι.

Για το πρώτο ρολόι της περιορισμένης έκδοσης, το N. 1, όπως ονομάζεται, ξεκίνησε δημοπρασία στις 14 Σεπτεμβρίου, η οποία θα διαρκέσει μια εβδομάδα και τα έσοδα της θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο Marco Valerio Plan του Polizia di Stato Assistance Fund, με στόχο την ενίσχυση των παιδιών εργαζομένων και πρώην υπαλλήλων της Polizia di Stato, που πάσχουν από χρόνιες παθολογίες.

Μπορείτε να συμμετέχετε στη δημοπρασία εδώ.

More Stories
Το νέο UR-100V Time and Culture της Urwerk