Δήλωση αγάπης με το νέο παντατίφ Minas

Το Heartbeat είναι μια καρδιά από γυαλισμένο ή οξειδωμένο ασήμι και φοριέται με κορδόνι σε ποικιλία χρωμάτων

Δεν μπορεί παρά να μας χαροποιεί το γεγονός ότι, σχεδόν δύο χρόνια μετά τον χαμό του σπουδαίου Μηνά Σπυρίδη, οι δυο γιοι του, Αρίων και Προμηθέας, κρατούν το όνομά του ζωντανό και συνεχίζουν το έργο του.

Λίγες ημέρες πριν από τη γιορτή των ερωτευμένων μάς έδειξαν την τελευταία τους δημιουργία: ένα επίκαιρο (λόγω Αγίου Βαλεντίνου) αλλά και διαχρονικό σύμβολο αγάπης με την αυθεντική υπογραφή «Minas». Μια καρδιά με design που παραπέμπει αβίαστα στο αναγνωρίσιμο στυλ του κορυφαίου Έλληνα σχεδιαστή, ο οποίος αγαπούσε την απλότητα, την καθαρότητα της φόρμας και την αρμονία. Ένα statement κόσμημα με υψηλή ποιότητα κατασκευής, που μαρτυρεί πως οι συνεχιστές του Minas συνεχίζουν και θα συνεχίσουν ν’ ακολουθούν τις διαδικασίες που διδάχτηκαν από τον πατέρα τους.

Το παντατίφ Heartbeat είναι κατασκευασμένο από ασήμι με γυαλισμένο ή οξειδωμένο φινίρισμα. Φοριέται υπέροχα και από τα δύο φύλα, σε απλό κορδόνι (μαύρο, σιέλ, σκούρο πράσινο, ναυτικό μπλε, μοβ, κόκκινο) με το signature κλιπ της μάρκας. Θα το βρείτε στην μπουτίκ Minas της Κηφισιάς, στο e-shop της μάρκας, αλλά και σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο.

More Stories
Double Balancier Convexe: To Πολυδιάστατο σύμπαν της Greubel Forsey